Langelede 66, 9185 Wachtebeke | Tel: +32(0)476/460.523

In de buurt

Attracties en bezienswaardigheden binnen een straal van 30km.

GENT

Onze B&B ligt op slechts 25km van hartje Gent. Daar kan je je hart ophalen aan een groot aantal bezienswaardigheden en attracties, of je kan een terrasje doen wanneer je iets te enthoesiast geshopt hebt. Kunst, cultuur, en ontspanning, daarvoor moet je in Gent zijn.
Meer info

ANTWERPEN

De Grote Markt van Antwerpen ligt 43 km naar het Oosten. Het is dus maar een korte rit naar de Scheldestad, waar je, net zoals in Gent, gemakkelijk enkele dagen kan doorbrengen. Ook Antwerpen beschikt over een mooie infrastructuur om je als bezoeker te ontvangen.
Meer info

BRUGGE

Net iets verder, 53km maar naar het Westen dan, zit je weer in het centrum van Brugge.  Kunst en Cultuur kom je hier met een Hoofdletter tegen.  De oude middeleeuwse straatjes hebben nog niets van hun charmes ingeboet, en ook museaal is Brugge tegenwoordig een topbestemming.  
Meer info

MEETJESLAND

Mooie steden zijn leuk, maar een frisse neus halen in moeder natuur heeft ook zijn charmes. We liggen aan de rand van het Meetjesland, de mooie streek tussen Gent en Brugge, met Eeklo in het centrum. Lokale gastronomie, openlucht-activiteiten, sport, spel en ontspanning, in het Meetjesland wordt je op je wenken bediend.
Meer info

ZEELAND

Wachtebeke ligt op een boogscheut van de Nederlands grens, en wanneer je die oversteekt ben je in Zeeland. De naam zegt het al, in Zeeland moet je aan de kust zijn. Je vindt er een ruime waaier aan aktiviteiten om je dag te vullen, zo aktief als je zelf wil, alles kan, niets moet. Zéker in je planning opnemen!
Meer info

PUYENBROECK

Dit Provinciaal domein ligt op slechts 6km van onze voordeur, dus haalbaar met de fiets. Of je rijdt naar daar en je huurt er één, kan ook. Bootjevaren, een rustige wandeling, een bezoek aan het molenmuseum... als je er een rustig dagje wil van maken, ga dan eens naar Puyenbroeck.
Meer info