Langelede 66, 9185 Wachtebeke | Tel: +32(0)476/460.523

Faciliteiten

Een overzicht van onze uitrusting, zodat je zeker weet wat je kan verwachten.

ZOMERTERRAS

We hebben een groot, rustig gelegen terras aan de achterkant van het gebouw, waar je terechtkan voor een koffie, een slaatje, of een drankje.
> Ontdek onze kaart


PAARDENSPORT

We hebben zelf paarden en zijn dus uitgerust om ook jouw paard goed te ontvangen en te verzorgen. Er is een weide, we hebben boxen, en er is rechtstreeks toegang tot het bos.
> Lees meer


WANDELEN

Onze B&B ligt ideaal om een korte wandeling te maken of een grote tocht te ondernemen. Er zijn een aantal uitgestippelde routes die bij wijze van spreken aan onze voordeur beginnen.
> Lees meer


FIETSEN

Ook als fietser kan je bij ons terecht. We liggen onmiddellijk op de route tussen knooppunten 70 en 89 in, vanop onze parking ben je meteen vertrokken voor je tocht.  Je kan bij ons e-bikes huren!
> Lees meer


MOUNTAINBIKEN

Uiteraard kan je de gewone knooppunten-routes ook verkennen met je mountainbike, maar er zijn uiteraard ook een aantal routes die daar bij uitstek voor geschikt zijn.
> Lees meer over mountainbiken


IN DE BUURT

Naast een goede wandeling, een tocht met paard en kar, of een leuke fietstocht, kan je in de onmiddellijke buurt ook een aantal interessante dingen bezoeken en verkennen.
> Lees meer